den nya bloggen heter.....

www.Aylices.blogg.se!
fortsätt följ min nya blogg, Glöm den här! och kommentera gärna på den vad du tycker när du har kollat in den, så vet jag att någon har sett den!
tack, puss hej.
/Julia was here

bloggen flyttad!

hej alla bloggvänner! :) nu har jag en stor nyhet... bloggen är flyttad! fast den är ännu inte riktigt klar än, så avslöjar namnet senare ikväll... det kommer inte bli större skillnader än att den har ett nytt, finare namn och en finare desin och finare header... och mycket stilrenare! :D jag kommer skapa en underblogg till den också, www.*******.blogg.se/vanner.
jag kommer också uppdatera blogen oftare och skriva om lite intressantare saker. så hoppas ni följer den!
nu orkar jag inte skriva nåt om va jag har jort idag, tar de på den nya bloggen sen :)
PuSsSs
jag vill också vara söt som brorsan :3
/Julia was here

morning morning Åland <3

sitter i mitt rum och njuter av utsikten från mitt fönster, snö... eller kanske inte. Saknar utsikten från Thailand. ljust och glatt. Och alla är glada och pratar med varandra. I Thailand gör grannarna allt tillsammans. Går in hos grannen, tar med lite mat, tar lite mat därifrån och sätter sig på en matta i hallen och äter. och om man inte har någon TV och vill titta på tv går man till grannen och tittar.
Allt är så annorlunda i Thailand. Maten, kulturen, vädret... mat: ris, ris och ris. kultur: Buddha, Buddha, Buddha. väder: sol, sol, sol.
vi börjar att berätta om maten. Man åt mest "klibbigt ris" som man doppade i olika "såser" med  t.ex bambu och chili. och typ massa grönsaker. tänk, det där åt jag typ varje dag i fem veckor.
Fast jag köpte makaroner och nudlar, men det säger man inte högt... ;)
när man var ut och åt serverades det typ kött och stekt ris med grönsaker i.
jag gillade stekt kött med stekta nötter! mums :) och stekt ris med grönsaker smakade också ganska bra.

det fanns också som en motsvarighet till typ McDonalds en sak som heter KFC. det var KFC överallt, fast de gjorde typ friterad kyckling eller något? det är svårt att förklara. men snabbmat var det iaf.

och så var det Buddha- statyer överallt som man skulle typ buga för (?). och på tv:n spelades nationalssången varje dag kl 18 och typ tidigt på morgonen.
och överallt var det bilder på kungen!

vädret finns det väl inte så mycket att säga om. 30-32 grader varje dag? ska kolla på mobilen hur varmt det är där nu... åå 29 grader... och där är klockan halv 4. varför, varför, varför måste vi ha skitväder?


skriver mer på nya bloggen när den är klar, *****, PuSs å hejj.

/Julia was here

home sweet home :)

äntligen hemma igen :) så kan jag blogga. men nu orkar jag inte blogga. känner mig allt för oinspirerad. pappa fyller år idag. 40, han blir gammal ;)
ligger i sängen i mitt vackra städade rum och bara är trött. borde börja ta tag i bloggandet och berätta lite om Thailand. men jag orkar fan inte ens säga ett ord om Thailand nu. inte ens en bild blir det. får väl berätta lite sen när jag orkar.
idag har jag städat och varit på datan och på internet på min nyya sniigga mobil HTC magic <3  och tagit en kortkort promenad med de älskade hundarna Teemu och Qs. som jag har saknat dem! Qs har ju nästan blivit lika stor som Teemu ;O

jag ska ta bort bloggen. men jag ska ha en ny blogg! den ska nog heta *****. jag avslöjar det när den är fixad och klar.

får bli en gammal hcdfkglonbhgcffcd bild.

ses i min nya blogg.
 PUUSS

/Julia was here

RSS 2.0