Hiss och diss

&Hearts; Den här Midninght poison bath and shower gel doftar fett gott! Jag HISSAR! ♥
e4r4

 

↓Blää, vad jobbigt det är när det är jättevarmt, och sen blir det kallt! Blä!↓ Såhär svinigt kallt, och så har man shorts! Brrr...

ry

/Julia was here

Japp!

csJapp, vi var och spelade äventyrsgolf idag! Men pappa vann med fyra poöng. *suck* ;) vi spelade 18 hål.
Sen var vi till Klosterviken IGEN! :) jag var suuupercool och hoppade från 8,5 ;) Och sen var vi ner till hamnen och åt pizza. jaa, och vad mer??
Elvira är på Föglö, på Enigheten och jobbar. Skönt att slippa henne! (oj, visst ja...Hon kanske läser det här :S) hehe... nej men åååå vad jag saknar henne!! ;)

Nu slutar jag med det här:

en man kom in i en färgaffär där han frågade:
- är vit en färg?
-ja, det är det, svarade expediten.
- är svart en färg?
- självklart.
mannen gick ut och sa till si fru:
- jag sa ju att vi hade färg TV!

Haha...cs

/Julia was here

Golf idag? :)

Hej blogg som ingen läser ändå!
Igår hann jag inte skriva något, vi var ute på sjön nästan hela dagen igår igen! :) vi var till Klosterviken igen, Elvira var med den här gången. Wow, hon vågade hoppa från 2,5 meter!! jag vågade hoppa från 7. Oj jag är ju bäst! ;)
Det Var varmt i början, men sen blev det lite svalare, men det var ju ändå varmt! Båten var inte ordentligt fastknuten, så den flöt iväg! Jag (och elvira) fick simma och hämta den. Men Elvira var ju till stor nytta, medans jag kämpade med båten och simmade och drog satt hon i båten och "hjälpte till". Så kan det va...

Idag kanske vi ska spela äventyrsgolf. Men bara kanske. Ha det gott igelkott!!

visste du...

...att det finns så mycket järn i kroppen att det skulle räcka till en spik?

KRaam
/Julia was here

*Rubrik*

Hej på er bloggläsare! idag vaknade jag faktiskt tidigare än igår. hehe. Idag kom grisungen hemfrån mamma. Hon bara latar sig och är tråkig som tonåringar brukar va ;P haha det där skrev jag bara för att Elvira stirrade. Max
hade kört bil... Nyckeln va i och så körde han upp på altanen :O lite läskigt. Och Syrran hade varit på Föglö och hälsat på kusinerna. Ehm, nu vet jag inte vad jag ska skriva så jag tar å lägger in en superbild.gjktjyu
GIMP skills ;P
/Julia was here

ja här ska det stå nåt



Finfin låt, va? ;) det är jag som sjunger :)

Idag var vi och badade till Klosterviken med "nya" båten. Den gick ju rätt snabbt :)
Jag var så coll och hoppade från 7 meter, wow ;) vi solade och badade, när det var så varmt! ni såg en bastubåt, en "flotte" med en bastu i som hade motor. skitcoolt ju :D Puss!
/Julia was here

Vill ha! vill ha!

Sorry för upprepad bild, men ändå. jag menar, hur snygg är inte den där klänningen! assnygg ;) Och så gillar jag
armbanden fett mycket! vill ha!


a!!
/Julia was here

Diss och hiss



Jag hissar Christina Aguilera! :D hon sjunger så fantastiskt bra och har fina kläder. Det finns så mycket att säga men man kan skriva det med ett ord: hiss!

!!

Och så dissar jag verkligen Twilight. Srry, alla Twilight galningar, men ärligt, hur många såna filmer finns det inte redan?? och varför är det enda alla pratar om Twilight?? it sucks
erg
/Julia was here

Onsdag och hemma

Igår, klockan tio över ett kom vi hem. Det tog nästan tre timmar att fara hem igen (med lotsbåten). Nu när jag kom hem möttes jag av en jättefin katt som vi har (ganska ny) :D jättesöt, tigerfärgad :)
pappa hade fixat "stege" upp till bastufönstret så att katten ,Bengan, skulle gå in där.
Det var stekhett när vi for iväg från Utö, och när vi kommer till Åland började det regna direkt. Ganska skönt faktiskt ;)
Nu vet jag inte vad jag ska skriva. Jo! i veckan ska vi väl fara ut med båten som pappa fixade, han målade och fixade nån motor. Vi får se hur det går :)

Pözzmaskdo 
               en liten bild på mig och brorsan Max...

tittan

...Och en stor bild på Vixi, som Elvira har tagit. :)

/Julia was here

Hem idag

Hej hej ska snart bada (jättevarmt!!) och sen åker vi hem med lotsbåten. det kommer mera bilder sen, när jag kommer hem.

hadet bra! Julia

p.s vågade hoppa med huvudet före från fem meter idag!! :) D.s
/Julia was here

torsk dag ;)

tjo bloggen! Idag har vi fiskat torsk, vi tog med godis, läsk och badkläder, värsta utrustningen ;) Fick ju flera hundra torskar! (okej, jag över drev... Vi fick noll.)  jag badade iaf, men båten drev ju så fort att jag inte hann ikapp den ;)
pappa tyckte jag skulle skriva att han fick upp en massa feta torskar, och att alla under 4 kilo släppte vi tillbaka i sjön, men det är ju bara liiiite lögn...
Det var rätt så varmt i havet, ungefär lika varmt som på land.
Och till middag åt vi kokt flundra. mmmm vad gött! :) och så spelade vi yatzy. ehhmm. det gick inte så bra för mig, men nu ska jag skriva om nåt annat intressant.
Nämligen att snart ska vi spela FUSK!! världens roligaste kortspel :) tja, det går ju ut på att fuska, och det är ju d som är kul!

ha det bra,praapraa ;)


Utö-kram

/Julia was here

BADA!BADA!

Hejsan blööggen. nu är klockan 20 över två och jag vill gå och bada. Jag orkar inte sitta här på datorn och tråka. Det är jättevarmt ute, och jag vill hopppa från lotsbåten igen ;) nu ska jag börja högst upp, fem meter :) igår var jag feg och började från typ en meter :S
Men iaf, har just varit och käka MINTGLASS haha. Kanske man borde sova lite till. Nej, förresten, jag vaknade ju nästan just (Kvart over tolv :S) ehhhmm. Hadetbradå så llänge!


Pözz
/Julia was here

Guddag. Punkt.

Hej!! ;) idag har det varit bra. hoppade från lotsbåten, läskigt men kul! ca fem meter :) Och så har jag köpt glass. Haha, Elvira, du ville ju inte följa med så du få ingen glass :P. Och du får inte en egen padda heller ;)

Jo, kära vänner. Ikväll, precis just träffade jag på en jättestor och fet padda som dessutom var klumpig. Därav namnet Bert. (ni vet, Bert karlsson ^^) jag "vävde" ett täcke av gräs till honom, och han låg så snällt i gräset med täcket på sig...
(Har också varit och köpt choklad, men det bryr vi oss inte om nu ;)) hoppas ni har fint väder. här är det, som sagt varmt! även fast klockan är 25 över tio. Va!? är den så mycket? :O ehmm.. jag har inte sett på klockan på ett tag såå...
Nu är det solnedgång, och jag tror jag glömde kameraladdaren hemma :( Igeen! jag blir så sur på mig själv. jag har glömt kamera laddaren på tre resor nu arrghh...
ehh... åter till det glada. ingen skola, fint väder och en fin ö. Hur mycket bättre kan det bli??öh
ännu en bild som finns på den här datorn ;P
/Julia was here

Wihii

öhmmnu sitter jag på en datior på Utö och tittar ut över skärgården. Vaknade som sagt 5 imorse, och pappa kom vid 7. vi for in till stan, där lotsbåten va, och så åkte vi båt i 3 h. Jag löste lite kors ord och läste Kalle Anka... Men det var riktigt mysigt, jag fick köra lite oxå :P när vi kom fram packade jag upp i mitt egna rum på lotsarnas egna hotell. yeah... hade Tv (män den fööönkahh ju int ;)) och 2 radio, plus ett skriv bord och skrivbordslampa och en säng. Gick runt lite på ön och kollade på lite itressanta saker. Idag ska jag nog bada. antingen hoppa från lotsbåten (yeah! :)) eller vid stranden (... man vill ju va lite cool xD)
tyckte pappas jobbarkompis va så kul, han kunde inte riktigt svenska, och så skulle han säga att "nu har de klippt gräset, ser jag" men då sa han "nu har de dammsugit gräset, ser jag" hahahaha... Sen ska jag nog följa med och åka båt inatt. kanske. Om ni undrar varför man ska åka båt mitt i natten beror det på att man ska hämta nån från en annan båt... kort och gott.

Obs. jag tog en bild jag hittade på den här datorn. Jättefin.



see u!
/Julia was here

Yrvaken... :S

Vaknade klockan fem idag. vet inte hur jag ska orka, när jag somnade vid halv ett och vaknade fem. Men nu bär det av. Hoppas ni inte saknar mig alltför mycket. Ses :)
fev
ni får se på de här små bilderna från igår nu. Sen blir det inte bilder på ett tag, så stirra ordentligt :P
/Julia was here

Norrby brygga

lkh3. det va lite lääskigt :Sggh
1.var och badade vid Norrby brygga idag :D
<aksd
2. jag skulle hoppa från femman...
/Julia was here

Fireflies

Gud vad bra, älskar den här låten! P.s snart kommer lite bilder från idag :D
/Julia was here

Utö!! (nummer 3 ;P)

vixxan
ELVIRA TOG BILDEN :)
hej! igår var vi till stranden. Först var det skitvarmt, men när vi hade lagt oss ner för att sola blev det ganska kallt. Max skulle bara åka rutchikana. (stavning??) men för att göra dtta inlägg kort så skrivaer jag KORT. efter att han hade lekt kanske tre timmar där, och jag hade badat och så åkte vi häämm. Elvira och mamma hade varit på träning med Vixi.(bilden).
det blev inge Utö i tisdags :/. Men imorgon bär det iväg, klockan sju på morgonen :S. ska bli kul! som sagt så ska vi åka dit med lotsbåten!
Man får väl packa med sig en massa om man skulle få tråkigt. köpte en korsords tidning idag som jag tänkte skriva i där. Men nu, nu lovar jag att jag inte kommer att kunna skriva mer förrän på tisdag
. (om jag inte får låna pappas laptop då, men ;))
nu, goa vänner ska jag säga hejrrååå!
men först det här:
om blåvalar kunde leva på land skulle de krossas och kvävas av sin egen vikt. de klarar av att leva i havet för att vattnet bär upp dem. (efter varje inlägg ska jag skriva ett intressant fakta :))
/Julia was here

UTÖ!! :)(och en liten 3D bild på köpet)

blahub
den här bilden kommer att bli i 3D, om du koncentrerar dig länge.
Om det inte blir i 3d på jättelänge kan du testa med att flytta huvudet jättejättenära skärmne och sen flytta huvudet långsamt bakåt. För att kunna se bilden måste man öva :)
Imorgon sticker jag till Utö. Har inte hunnit skriva på jätte länge, har varit på Föglö (mormor och morfar bor där :P) har badat varje dag, för det var 20-22 grader i vattnet. (det fanns förstås ingen dator på Föglö :()
Men åter igen till rubriken ;)
imorgon åker jag till Utö, en liten ö i fasta Finland med en fyr, ett "hotell" en butik och lite till. Där jobbar pappa. Han är lotskutteförare, eller om det nu stavas så ^^. Vi far dit med lotsbåten. och om ni inte har fattat än så kommer jag inte kunna göra några inlägg (jag snackar inte om fotboll :)) kommer hem nästa måndag, tror jag.
Pözzz, skriver igen om en vecka! tyyyp!
/Julia was here

Utö!!

Har inte skrivit på jättelänge nu, har varit på föglö. (mormor och morfar bor där ;P) de bor precis vid vattnet, så man badade lixom. nu måst jag va barnvaktt!!! skriver sen!! (rubriken får ni veta mer om imorr´n :))
/Julia was here

RSS 2.0