-.-

Tjo tjo, idag vaknade jag samma tid som jag brukade vakna på sommarlovet, alltså typ vid tio. Men nu går det inte att ladda upp bilder -.-. men idag har jag spelat wii, men jag skulle vilja köpa några nya wii-spel! de spel jag har nu är ju roliga, men man tröttnar ju snart!!
jag har wii sports, wii sports resort, wii play och mario cart.
nu ska jag nog ta och gå ut med min voffse Stella :)
P.o.k
/Julia was here

26 augusti

Idag har jag varit i skolan då. vilken överraskning ;) lite naturkunskap.... och lite matte och musik och lite blahblahblah... men annars har jag väl varit ut lite, suttit på datan och skrivit och. tråkat. Msn någon?? :)

djulk
ni får nöja er med en bild på en jättehög spiraltrappa som Elvira har tagit ;O


och en bild på vår katt som Elvira har tagit

/Julia was here

måndag igen

tjena, tjena, looseeers (som http://fjortisulfsliv.blogg.se säger ;D)
tänkte bara säga att det är måndag igen och att jag har varit på stan och shoppat cd skivor och en penal. och så har det inte hänt så mycket idag. skola imorgon. bläää. och läxorna typ rasar in ;)
ska nu ta och göra läxorna, halv tio på kvällen.
pusshäjj
/Julia was here

måste sova


SOMMAREN 2010! KOM TILLBAKA! D:
hejhej. kolla http://FjortisenUlfsliv.blogg.se . Den är fan bäst :D
nu ska jag fixa lite grejer. ska till stan imorgon efter skolan. Men ögonen är totalt slut, har varit till Föglö idag oxå.
¨Pusshejjs
/Julia was here

Redigarad

xcf
/Julia was here

kommentarerna gömmer sig? :O

Hejhej  har just ätit chips, hehe... tänkte bara säga att jag undrar var era annars så "många" kommentarer har tagit vägen? :O ingen kommenteraaar.
den som läser min blogg kommenterar!


hälsningar personen på bilden ;)
/Julia was here

skola. igen

idag började skolan, och jag började 6B då. Ny lärare. inte kul. Men vi slutade tolv, och det var ju lagom :D men igår var jag på filminspelning -Iris. spelade en död bebis.kul. not. men det ösregnade och vi var på våta klippor vid sjön, skithala. och så satt vi där på klipporna och skulle titta åt höger, vänster, fram och upp och blunda.. men man skulle bara sitta stilla. iklädd nästan bara trasor, om blev jättevåta. och kallt var det. inte så värst skoj.
hdfgj
idag får Fanny och Matilda stå för bilderna ;D
tack för miiig.
/Julia was here

BLÅST!

Ja, nu gick jag in på den där dumma pokemon bloggen, men då stod det bara "BLÅST! mvh Elvira". gud vad dum jag är. Det borde jag ju fattat. men ändå! Hejdå

/Julia was here

Ny header :D

tjena,tjena bloggen som ändå ingen läser :) Elvira har fixat min nya header och om jag inte skriver det blir hon sur... Men idag sitter jag hos pappa och kloakan är 09:48. och jag väckte syrran såklart. heheh. men nu säger hon att hon var vaken före jag väckte henne. näpp, så var det ju inte.
och förresten så ska jag börja spela tennis en timme i veckan :9 det ska väl bli kul! :)
men nu ska jag välgöra något annat typ.
pusshej
/Julia was here

Elvira tog bilderna

jag bjuder på en bildbomb :) Elvira har tagit alla. Jag passar på att visa upp bilder, när jag sitter på syrrans data njkl()
Elvira, jag och våra småkusiner fotade lite ;P här är jag, hehe :>

naw
lite rolig bild på småkusinen :)
öhk
hehe  x>
ÖVERREDIGERAD av Elvira och FOTOGRAFERAD av Elvira- http://elviraj.blogg.se

Pusshej
/Julia was here

Byrån klar!

Hej hej :) igår satt vi uppe till halv ett och skruvade en massa skruvar i min  byrå. Och så var jag med Matilda på dagen :)
Nu är den äntligen klar, min fina byrå med 15 lådor hehe... och för er som fortfarande läser, så kan jag säga att jag har möblerat om i mitt rum också.
Ha det bra!!ninio
Här är en av Liljas ungar. (alltså min syrras kanin). ELVIRA TOG BILDEN :)
/Julia was here

Kompisdag

Hej jag har inte skrivit på länge. Jag har varit på föglö, och en vecka i Finland. Snart kommer min kompis Matilda hit (www.Isqwi.blogg.se) och då far vi en sväng till föglö (mormor o morfar) ha det bra!
/Julia was here

RSS 2.0