sol (och bad? :S)

fhl
Tjoo! vaknade sent idag me... men sen måste man mata  hundarana (alla TRE, eftersom att vi är hundvakt åt en).
idag e det väl ganska vackert väder, så det blir bara ett inlägg idag. ett kort, dessutom.
Igår var vi på agility tävling, Elvira vann sinn klass (men det var bara tre med) och jag tävlade inte med stella, men jag hoppade utom tävlan. Första gången gick det åt skogen, men de två andra gångerna var hon jätteduktig, men hon fuskade lite... Ha det gott! (men skriv en kommentar iaf :D)
/Julia was here

Fiin dag ;)

tjotjo bluugen ;) idag vaknade jag sju :S. men sen va jag klok nog att somna om och sova till halv tolv Jahaja, igår var det bröllop i Sverige alltså. vi skulle ha varit där, men det blev inte av iaf. Var någån där?? (vi såg på Tv, där ser man ju bättre oxå!! xD) Men, ja tillbaka till dagen. Jag kludda lite på ett papper innan jag gick ut med voffsen. då såg jag Elviras SYSTEMKAMERA helt änsam där ute i stora vida världen. ;) men egentligen vill hon inte att jag ska skriva det här :S... ähh , bry sig :) men jag ska inte sitta på datan nå länge nu, nej nej! ikväll ska ju Elvira tävla i agility med Vixi, och jag ska kanske :P hajjrå!!
/Julia was here

hihi

haha... Han är nog världens roligaste unge xD men jag tycker lite synd om den stackarn...Men, han är för skön! Måste ses!
/Julia was here

Mouseover!!

Idag har jag lärt mig göra mouseovers :D klicka på bilden så får ni se headern som jag ska ha snart ;D
/Julia was here

TEST

/Julia was here

Bildbomb!

bollhmflower purple Jojonu bjuder jag på lite fina bilder jag har tagit...
/Julia was here

tjo bloggen!

haha, fin rubrik, va? Men just fixade jag (Elvira klart headern och allt de där som jag fattar noll av. Men, det slutade iallafall såhär, om ni ser på bloggen c:. Ja, nu när klockan e mckt och Elvira bara sa helatiden "jag vill int va på daataan" så kanske det är bäst att logga ut och käka lite ostbågar före man går och lägger sig.
P.s- här kommer en "fiin" bloggdesign som Elvira tyckte jag skulle använda ;P

Gonatttti
Juliatr
/Julia was here

Gillar bilden ;D

h
/Julia was here

RSS 2.0